Ζωηρός πλέον, ο μικρός Τσάνς με τη βοήθεια ενός αναπηρικού αμαξιδίου κυνηγάει μπάλες με τη νέα του οικογένεια.

Αλλά, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι γι΄αυτόν. Ο Τσάνς ήταν ένα αδέσποτο σκυλί που περιπλανιόταν στους δρόμους του Σάν Αντόνιο, μέχρι που τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα.

Για καλή του τύχη η υπηρεσία φροντίδας των ζώων τον διέσωσε έγκαιρα και με μια χειρουργική επέμβαση και εντατική θεραπεία κατάφερε να επιζήσει. Ωστόσο τα πίσω πόδια του είχαν πλέον παραλύσει, κάτι που έκανε την υιοθεσία του πολύ πιο δύσκολη.

 Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπεί στα «σκαριά» η ευθανασία του μικρού Τσάνς. Για δεύτερη φορά στη ζωή του ομως στάθηκε τυχερός αφού τον έσωσε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή η San Antonia Pets Alive!, μια συνεργατική ομάδα της διασωστικής ACS.

Ο Μάικ, ο νεός ιδιοκτήτης του Τσάνς, όπου έχει και ο ίδιος κινητική αναπηρία χρησιμοποιεί ενα αναπηρικό καροτσάκι που συνδέεται άμεσα με του Τσάνς.

«Έχουμε κοινό αγώνα.Καταβάλλουμε τις ίδιες προσπάθειες», δηλώνει ο Μάικ. «Είναι ο καλύτερος φίλος μου. Κάνουμε τα πάντα μαζί.»

Η συγκινητική ιστορία τους έχει προσελκύσει την προσοχή της εταιρείας Kleenex, η οποία έχει επιλέξει τον Τσάνς ως μια από τις ιστορίες θάρρους και δύναμης για μια διαφημιστική καμπάνια στα μέσα ενημέρωσης.

Το San Antonio Pets Alive! παραχώρησε πολλές ιστορίες στην εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης του Τσάνς και της οικογενείας Γουίλιαμς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λάβαμε διεθνή αναγνώριση» δηλώνει αντιπρόσωπος του San Antonio Pets Alive!, «και είμαστε σε θέση να μιλήσουμε την υιοθεσία και ιδιαίτερα την υιοθέτηση ενός ζώου με ειδικές ανάγκες» .

Κινηματογραφιστές επισκέφθηκαν πρόσφατα την οικογένεια Γουίλιαμς στο σπίτι για να δημιουργήσουν το βίντεο της νέας καμπάνιας.

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδω: www.facebook.com/Kleenex/videos/10152914964103199

Μέχρι στιγμής, το βίντεο έχει προβληθεί σχεδόν 24 εκατομμύρια φορές στο Facebook, και περισσότερες από 120.000 φορές στο YouTube.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζιάγκας

Πηγή: http://www.mysanantonio.com/news/local/article/Local-rescued-dog-stars-on-Facebook-6358191.php#photo-8238518