Σαν κάτοχοι και εμείς οι ίδιοι κατοικίδιων ζώων είχαμε την ιδέα να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε σε έναν συγκεκριμένο χώρο όλες τις πληροφορίες που εμείς οι ίδιοι κατά καιρούς ψάχνουμε για τους μικρούς μας φίλους. Η ιστοσελίδα θα φιλοξενεί όλο τον επαγγελματικό χώρο (ιατροί, εκπαιδευτές, εκτροφείς, petshops, ξενοδοχεία, κλινικές, νοσοκομεία κτλ), και όχι μόνο, γύρω από τα κατοικίδια έτσι ώστε ο εκάστοτε χρήστης να μπορεί εύκολα να αναζητήσει αυτό που ψάχνει χωρίς να πρέπει να επεξεργάζεται πολλές και διαφορετικές πληροφορίες μέσα στο διαδίκτυο.  

H σελίδα φτιάχτηκε με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση του χρήστη-επισκέπτη μέσα από μια εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη αναζήτηση επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατοικίδιων ζώων. 

Η πληροφορία μέσα στο χώρο του διαδικτύου υπάρχει και είναι διαθέσιμη σε όλους και από πολλούς και διαφορετικούς παρόχους. Αυτό που έλειπε και αυτό που ψάχναμε εμείς σαν κάτοχοι κατοικιδίων είναι η συγκέντρωση της πληροφορίας καθώς επίσης και η αξιολόγησή της. 

Με το PetNav θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε την παραπάνω ανάγκη τόσο από την πλευρά των κατόχων κατοικιδίων όσο και από την πλευρά των επαγγελματιών που σχετίζονται με αυτά. 

Αφενός οι απλοι χρήστες θα μπορούν να βρουν αυτό που αναζητούν γρήγορα και πάνω από όλλα αξιόπιστα και αφετέρου ο αχανής και ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος των κατοικιδίων θα έχει το δικό του σημείο αναφοράς χωρίς να είναι διασκορπισμένος μέσα στο διαδικτυο. 

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε σε πανελλαδικό επίπεδο να συγκεντρώσουμε σε ένα συγκεκριμένο διαδικτυακό σημείο κάθε πιθανή πληροφορία και κάθε επαγγελματική δραστηριότητα που να σχετίζεται με τα κατοικίδια ζώα.

Το PetNav θα αποτελεί ένα σημείο προβολής για κάθε επαγγελματία αλλά και ένα σημείο ευθύνης προς τον εκάστοτε χρήστη που θα επιλέξει τις υπηρεσίες του.

Ευελπιστούμε ότι η σελίδα μας θα γίνει πόλος έλξης για όλη τη φιλοζωική κοινότητα και όχι μόνο και θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των χρηστών όσο και των επαγγελματιών.